De mensen achter 

het PLGVM

Wie werken er achter de schermen?

Hier stellen wij ons voor.

Patrick Hoogenboom
-Organisatie & Evenementen-
-Project manager-

Patrick Hoogenboom is van origine ontwerpend meubelmaker en fotograaf. Door vele omwegen is hij in het organisatiecircuit terecht gekomen.

Je zult Patrick op veel markten tegenkomen, want buiten het PLGVM is hij handelaar in ambachtelijke houten vikingproducten. Je zou dus kunnen zeggen dat hij fulltime Viking is.

Iemand met veel kennis over de Vikingperiode met als specialisatie de grafvondsten in Birka waar hij veel onderzoek naar heeft gedaan.

Patrick is de hoofdorganisator van PLGVM en de persoon die in hoofdlijnen de koers bepaalt.

Hij heeft een vrolijke en aanstekelijke persoonlijkheid in staat is om mensen enthousiast te maken voor zijn ideeën en visies. Een verbinder van mensen met een gezamenlijk doel.

-Assistent Organisatie & Evenementen-

Wordt nog bekend gemaakt.

-
-Historicus-

Wordt nog bekend gemaakt.

Imme Witte
 -Kwaliteitscontrole, onderzoek, veiligheid en wetgeving-

Imme Witte is een ervaren onderzoeker, instructeur en organisator. Naast diverse opleidingen waaronder archeologie te hebben gevolgd, heeft Imme altijd een grote interesse in (militaire) geschiedenis weten te behouden. Deze interesse komt nog steeds tot uiting in het re-enacten van diverse periodes, zoals de vroege middeleeuwen, de Amerikaanse Burgeroorlog en de Tweede Wereldoorlog. Imme is bovenal praktisch ingesteld als re-enactor: zijn jarenlange ervaring in de hobby hebben er voor gezorgd dat Imme dikwijls mensen de weg wijst binnen de (soms onoverzichtelijke) hobby. Binnen het PLGVM zorgt Imme voor onderzoek en kwaliteitscontrole, alles wat aan wetgeving gerelateerd is  en het organiseren van evenementen. Zijn jarenlange onderzoek naar het Frankische Rijk onder Karel de Grote en zijn nazaten maakt hem een autoriteit op het gebied van de Karolingers.

Sven van de Buerie
-Informatie punt PLGVM Afdeling België-

Wordt nog bekend gemaakt.

-
-PLGVM documentairefotograaf-

Wordt nog bekend gemaakt.

PLGVM
Pers
Aanmelden voor onze
nieuwsbrief
Over ons
  • Facebook Social Icon

© 2019 pl-gvm.nl    | Privacybeleid Cookies Contact

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now